Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

FA: Pogba är avstängd i helgen

Det ser inte ut som att Paul Pogba kommer att göra comeback för Manchester United i helgen. Enligt det engelska fotbollsförbundet är han avstängd på söndag.

Uppdatering: Anledningen till att Pogba är avstängd är att han drog på sig två varningar i italienska cupen, vilket innebär avstängning där. Och avstängningen följer med till England när Pogba flyttar.

Jag har inte hittat någon förklaring till att han ska vara avstängd. Han blev inte utvisad i slutet på säsongen med Juventus och han blev heller inte utvisad i någon av sina avslutande matcher som Unitedspelare. Möjligen ska det vara om han har fått någon avstängning i efterhand…

Nya bollen är hal

Ny Premier League-säsong innebär en ny fotboll. Den nya bollen flyger rakare än den gamla, vilket målvakterna uppskattar. Det säger Tom Heaton till Independent och menar att säsongens boll är bättre för målvakterna. Ett problem ser Burnleys målvakt, med förflutet i United, dock: den nya bollen blir väldigt hal när det är blött ute.

15 år sedan Van Nistelrooy debuterade

Idag är det 15 år sedan Ruud van Nistelrooy debuterade för Manchester United. Hans bästa säsong var 2002/03 då han sköt hem titeln till United. Under säsongen gjorde han bland annat hattrick mot Fulham.