Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Januzaj till Sunderland på lån

David Moyes fortsätter att hämta spelare från Manchester United. Senast i raden är Adnan Januzaj som ansluter på ett säsongslångt lån. Tidigare i veckan gjorde Sunderland även klart med Donald Love och Paddy McNair, då på permanenta övergången.

Det var, som ni säkert minns, Moyes som gav Januzaj chansen i Uniteds a-lag säsongen 2013/14. Den unga belgaren var ett av få glädjeämnen den säsongen men sedan dess har karriären stannat upp för Januzaj. Han hade svårt att få speltid under Louis van Gaal.

Förra säsongen gick Januzaj till Dortmund på lån, ett lån som blev helt misslyckat och han återvände till United redan efter ett halvår.

Nu återstår att se om Januzaj, som har beskyllts för dålig attityd, kan få fart på karriären igen. Vi önskar honom givetvis lycka till i sin nya klubb!