Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Zlatan: Jag kan stanna längre än tre år

Inför Premier League-starten har Zlatan Ibrahimovic pratat med Sky Sports. Den svenska anfallaren säger att Manchester United är snäppet större än hans tidigare klubbar.

Jag tror inte att det finns någon som kan säga nej till en klubb som Manchester United,” säger Zlatan. Han bjuder sedan på sin egen version av Gordon McQueens klassiska uttalande ”99 procent av spelarna säger att de vill spela för Manchester United och resten ljuger”:

Antagligen skulle spelarna som spelar för andra klubbar i England vilja komma hit, 100 procent. Jag är väldigt lycklig här och representerar Manchester United. Till och med namnet låter coolt. Jag är jätteexalterad.

Målet med att komma till United är att ”vinna och få Manchester United att skina igen.

Hur länge han stannar i United återstår att se men Zlatan utesluter inte att det blir en längre sejour:

Vi  får se vad som händer. Du vet aldrig. Det kan vara mer än två [år], det kan vara mer än tre. Låt oss se hur länge jag känner att jag kan prestera. Jag kommer inte att vara någonstans bara för att jag är Ibrahimovic, jag kommer att vara någonstans för att jag kan prestera och leverera resultat.

Läs hela intervjun – GÖR DET – på Sky Sports.