Video: Mourinhos och Howes presskonferenser efter gårdagens match

Manchester United vann igår med 3-1 mot Bournemouth på bortaplan när Premier League inleddes.

Uniteds manager José Mourinhos presskonferens efter matchen:

Bournemouths manager Eddie Howe snackade också med media efter matchen. Det blev en väldigt kort presskonferens, de respektlösa journalisterna hade uppenbarligen inte hade så mycket att fråga Howe om när han avböjde att svara på frågor om United.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS