Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho vill ha Fonte; fyra Unitedspelare i bästa elvan

José Mourinho vill ha José Fonte i Manchester United och Fonte vill till United, det skriver Andy Mitten för ESPN FC. Kruxet? För att en till mittbacksvärvning ska vara möjlig den här sommaren krävs att United först säljer en av de existerande mittbackarna.

Mitten skriver att Marcos Rojo är försvaren som United vill sälja, men United har svårt att sälja sina spelare. Detta då klubbarna som vill köpa spelarna inte har råd med lönerna som spelarna har i United.

Jorge Mendes ska ändå, tillsammans med Mourinho och Ed Woodward, arbeta på en övergång för Fonte. Ifall en värvning skulle bli av kommer mittbacken, som är 32 år gammal (33 i december), sannolikt att kosta i trakterna av tio miljoner pund.

Arsenal ska också vara intresserade av portugisen, som blev Europamästare med Portugal för en månad sedan. Fonte ska dock föredra United. Samtidigt är Southampton fortfarande hoppfulla att Fonte ska stanna.

Mitten diskuterade även Fonte i ett videosamtal för United.no.

Italienskt intresse för Darmian

En spelare som inte har figurerat under säsongsinledningen är Matteo Darmian. Italienaren fick också begränsat med speltid under försäsongen. Nu rapporterar Sky Sports att det kan vara aktuellt med en flytt tillbaka till Italien för Darmian. Napoli och Roma uppges vara intresserade.

Blind i Mourinhos planer

Enligt Times har José Mourinho berättat för Daley Blind att holländaren har en viktig roll att spela i Manchester United den här säsongen. Blind ska just nu ha fått i uppdrag att hjälpa Eric Bailly med anpassningen till engelsk fotboll. Detta verkar ju gå rätt bra, då Bailly har fått pris som bästa spelare både i Community Shield mot Leicester och i ligapremiären mot Bournemouth.

Få citysupportrar i Rumänien

The city is yours,
The city is yours,
20 000 empty seats,
Are you fucking sure?

Den här dagen 2003…

…debuterade Cristiano Ronaldo för Manchester United. Så här såg det ut då:

Förre Fifapresidenten är död

Fyra Unitedspelare i omgångens lag

Manchester United tog den största segern under den första Premier League-omgången. Således ingen överraskning att United dominerar omgångens lag, som Optas har tagit ut, baserat på statistik.

Eric Bailly tar plats i mittförsvaret och Marouane Fellaini på mittfältet medan Wayne Rooney och Zlatan Ibrahimovic kamperar ihop på topp.