Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moss dömer toppmötet på lördag

Premier League-säsongens första riktiga toppmöte vankas på lördag då ligatrean Hull City tar emot Manchester United, som är en placering högre upp i tabellen. Premier League meddelar nu att Jonathan Moss har fått i uppdrag att döma matchen. Moss assisteras av Haillday och Smart, med Atkinson som fjärdedomare. I helgen dömde Moss matchen mellan Watford och Chelsea.

Senast Moss ansvarade för en Unitedmatch var förra säsongens sista match, då United vann med 3-1 mot Bournemouth på Old Trafford. Moss har dömt United 13 gånger och har hittills varit en mycket lyckosam domare för United: bara en enda poängförlust, det var i 0-0-matchen borta mot Tottenham i december 2014.

Hull har haft Moss som domare elva gånger (2-6-3), senast då de spelade 0-0 mot Leicester i mars 2015.

Moss har inte dömt något möte mellan United och Hull tidigare.