Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Reservlaget visas på Youtube om några minuter

Manchester Uniteds reservlag (U23) har ikväll bortamatch mot Southampton i Premier League 2. Det är avspark 20.00 svensk tid och Southampton har den goda smaken att sända matchen på sin Youtubekanal (se och lär, Manchester United).

Om den inbäddade spelaren av någon anledning inte fungerar kommer ni till sändningen på den här länken.

United kommer till spel med en orutinerad startelva. De spelare som José Mourinho vill låna ut eller sälja får inte spela, då United inte vill riskera några skador.

Andreas Pereira är aktuell för Fulham på lån men enligt Telegraph har övergången stoppats av deras dataanalytiker. Samtidigt tror Manchester Evening News att Tyler Blackett kan gå till Reading på en permanent övergång.

Cameron Borthwick-Jackson blev idag klar för Wolves på lån. ”Mitt mål är att spela så många matcher jag kan, få erfarenhet och återvända och utmana om en plats i laget,”  säger den unga försvararen till BBC.

För José Mourinho har sagt att jag har en framtid där. Jag hade intresse från Premier League-klubbar och andra Championshipklubbar men jag ville komma hit och hjälpa [Wolves] ta sig tillbaka dit de hör hemma, vilket är Premier League.