U18: Man Utd – Liverpool 1-2

Uniteds U18-lag åkte på sin andra raka förlust när Liverpool var för starka i rivalmötet. Indy Boonen reducerade för United i andra halvlek men kom aldrig närmare än så.

United inledde U18-serien med en klar förlust borta mot Derby och i hemmamötet med Liverpool sökte man revansch. Men några minuter i mitten av den första halvleken förstörde allting för United som låg under med 0-2 i paus.

Då hjälpte det inte särskilt mycket att United höjde sig markant i den andra halvleken. Indy Boonen, inbytt tidigt i den första halvleken efter att Dearnley blivit skadad, reducerade tidigt i den andra halvleken och gav United vittring. Boonen gjorde således lagets första mål för säsongen, när han sköt in den från snäv vinkel.

Boonen var även framme och träffade stolpen, innan han spelade fram den nya forwarden Nishan Burkart som visade prov på explosivitet när han bröt sig loss och avlossade ett bra skott som målvakten räddade. Burkart har just blivit spelklar och är ny från FC Zürich.

Men trots bättre spel från Uniteds sida höll Liverpool undan och United kunde alltså inkassera sin andra raka förlust. Positivt var i alla fall att den andra halvleken var bra från Uniteds sida och det börjar se bättre ut för laget som har en del spännande nyförvärv framåt.

Manchester United – Liverpool 1-2 (0-2)

Uniteds mål: Boonen (56)
United: Moutha-Sebtaoui; Tanner, Dunne, Warren, Hamilton (Bohui 70); Dearnley (Boonen 16), Whelan, Sang, Chong; Gomes, Buffonge (Burkart 64)