Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Keane till Hull; Spurstränare till United

Will Keane går till Hull och är redan på plats för sin läkarundersökning, det rapporterar Sky Sports. Det handlar om en permanent övergång.

Anfallaren Keane har inte fått någon speltid under säsongsinledningen, varken i a-laget eller i reservlaget. Hans chanser till en framgångsrik karriär i Manchester United förstördes av skador men han är fortfarande relativt ung (23 år) och det skulle vara intressant att se honom i en Premier League-klubb.

Stuart Mathieson på Manchester Evening News skriver också att affären kommer att bli av, även om den ännu inte är klar.

I Hull får Keane stifta bekantskap med Mike Phelan, som han har arbetat under i Manchester United.

Tre Unitedspelare i engelska landslaget

Sam Allardyce tog igår ut sin första engelska landslagstrupp. Tre Manchester United-spelare fick plats: Wayne Rooney, Luke Shaw och Chris Smalling. Allardyce har idag förklarat att Marcus Rashford inte fick plats i truppen då han inte har fått någon speltid under säsongsinledningen. En aningen märklig förklaring när Smalling återfinns i truppen.

Det roligaste här är förstås att Luke Shaw är tillbaka i landslaget.

Huruvida Rooney fortsätter som lagkapten är ännu inte bekräftat.

Shaw: Min bästa känsla som fotbollsspelare

Jag älskade det! Känslomässigt är detta det bästa jag någonsin har känt på planen,” sa Luke Shaw efter segern mot Hull.

Tottenhamtränare till United

Tottenhams U18-tränare Kieran McKenna går till Manchester United. Det rapporterar flera källor, däribland ESPN. McKenna är bara 30 år gammal. Han var U21-landslagsman för Nordirland och ungdomsspelare i Tottenham innan han tvingades lägga skorna på hyllan till följd av skadeproblem.

Enligt ESPN:s rapport kommer McKenna att arbeta med Uniteds U23-lag och han ska ha inlett sitt arbete i torsdags. Återstår att se om detta då för med sig ytterligare förändringar i tränarstaben under a-laget. Uniteds juniorlag är fortfarande utan en permanent tränare sedan Paul McGuinness lämnade i våras. Tommy Martin leder laget, men fortfarande på tillfällig basis. Nicky Butt rapporteras ha sagt att Martin kunde få jobbet ifall United inte hittade någon bättre kandidat.

Rashford yngst

Marcus Rashford var 18 år och 300 dagar gammal när han satte bollen i nät mot Hull. Det gör honom till den yngsta målskytten i Premier League för ett José Mourinho-lag.

Fortsatta rykten om Rojo, Fonte och Fabinho

José Mourinho sa att det inte skulle bli några förändringar i Manchester Uniteds spelartrupp innan fönstret stänger på onsdag. Det innebär emellertid inte att det är stopp på rykten.

Valencia rapporteras vilja låna Marcos Rojo den här säsongen och önskar också en köpoption.

Enligt Manchester Evening News har United emellertid inget intresse att sälja den argentinska försvararen.

Duncan Castles på Daily Record fortsätter att insistera på att United fortfarande försöker värva José Fonte från Southampton och Fabinho från Monaco. För att värvningarna ska bli av krävs att minst två a-lagsspelare lämnar United, antingen på lån eller permanent.

Enligt Castles ska Rojo och Matte Darmian vara fria att lämna United, ifall de önskar mer speltid. United ska också överväga att låna Phil Jones till en annan Premier League-klubb.

Vi får väl se. Men utgångstipset måste ändå vara att deadline day passerar utan stora övergångar.