Supporterträff i Hultsfred 24 september

MUSS – Hultsfred kallar till sin första officiella supporterträff! Väldigt kul att kunna träffas på ännu fler platser i Sverige. Detta är ett måste om man är i trakterna. Bor du i närheten? Välkommen till din nya familj!

MUSS – Hultfred kallar till supporterträff

MUSS – Hultsfred kallar till den första supporterträffen

Dag: Lördag 24 september
Samling: 12.30
Matchstart: 13.30
Match: Manchester United – Leicester
Plats: Puben, Hotel Hulingen
Adress: Oskarsgatan 41

Anmälan till Emil Elofsson på mail: emil@mediakompaniet.com

Quiz & tävlingar med fina priser
Som medlem i MUSS – Hultsfred får du 25 % rabatt på Hulingens käk

Gå med i MUSS – Hultsfreds facebookgrupp

Välkomna!

Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS