Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho, Herrera och Guardiola om Manchesterderbyt

Manchester United förlorade igår med 2-1 mot Manchester city i säsongens första Manchesterderby.

José Mourinho var besviken på Uniteds insats i första halvlek men tycker att United gjorde tillräckligt i andra halvlek för att åtminstone få med sig ett oavgjort resultat. Han var också besviken på domaren Mark Clattenburg.

Jag kände till sista sekunden som mot Hull. Vi är redo att göra allt till sista sekunden och är redo att göra något. Vi var en mot en i försvaret och tog fram alla för att försöka pressa. Vi gjorde det men fick inte kompensationen vi förtjänade,” säger Mourinho.

I första straffades vi som vi förtjänade, i andra fick vi inte kompensationen vi förtjänade.

Ander Herrera

Givetvis är vi [besvikna.] Vi kan inte vara på nåt annat sätt. Vi förlorade derbyt. Imorgon måste våra fans möta Citys fans,” säger Ander Herrera.

De vann matchen i första halvlek. Vi kan inte komma med ursäkter nu. Det bästa sättet att återgälda detta är att vinna nästa match. Det vi kan ta med oss är att även i en dålig match från oss så gör vi några bra saker och de vill att matchen ska ta slut tidigt i andra.

Pep Guardiola