Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 36

Adnan Januzaj, Sunderland – Spelar först på måndag, när Everton gästar Stadium Of Light där Moyes ställs mot sin gamla klubb.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Startade matchen när Frankfurt mötte Darmstadt på bortaplan, men redan efter två minuters spel fick Varela en smäll av en motståndare. Varela försökte spela vidare, men fick ge upp redan efter sju minuter. Matchen var länge mållös men på stopptid satte Darmstadt matchens enda mål.

James Wilson, Derby – Fick chansen från start i hemmamötet med Newcastle. Wilson bildade anfallspar med Matej Vydra men Wilson blev utbytt efter 65 minuter, vid underläge 0-1. Newcastle gjorde sedan 0-2 på stopptid.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Debuterade för sitt Wolves när de tog emot Burton på hemmaplan. Wolves såg länge ut att gå mot en trepoängare men en kvittering på stopptid förstörde festen. Borthwick-Jackson spelade hela matchen som vänsterback och blev också utsedd till matchens lirare.

Andreas Pereira, Granada – Spelade hela matchen för sitt Granada som föll hemma mot Eibar med 1-2. Granada hade en man mer i en timme men lyckades inte ens ta poäng. Pereira, som spelade som offensiv mittfältare till vänster i banan, hade dock en bra match men utan att lyckas påverka resultatet.

Dean Henderson, Grimsby – Satt på bänken matchen igenom när Grimsby bortaslog Luton med 2-1.

Joel Castro Pereira, Belenenses – Satt på bänken hela matchen när Belenenses hemmavann mot Nacional med 2-1.