Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 37

Adnan Januzaj, Sunderland – Spelade hela matchen när Sunderland kollapsade i den andra halvleken när Lukaku satte ett hattrick på kort tid. Spelade sedan 90 minuter borta mot Tottenham, Januzaj drog dock på sig två gula kort och blev utvisad på stopptid. Den första varningen kom i matchminut 81, väldigt onödigt gjort förstås i en match som Sunderland förlorade med 1-0. Sunderland var dock aldrig riktigt nära och Sunderlands målvakt Pickford var matchens bästa spelare.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Missade mötet med Leverkusen på grund av skadan han ådrog sig senast. Det blev dock succé för Frankfurt som vann matchen med 2-1. Värt att notera är att Javier Hernandez gjorde Leverkusens mål, men också att han missade chansen att kvittera när han brände en straff två minuter före full tid.

James Wilson, Derby – Startade matchen mot Ipswich men det går onekligen tungt för Wilson och Derby. Wilson spelade 64 minuter innan han ersattes av Darren Bent. Men det gick inte bättre för det och Derby blev nollade igen och förlorade dessutom matchen med 1-0. Wilson fick även, lite överraskande kanske, chansen från start mot Bristol City. Derby tog ledningen strax innan paus och Wilson blev sedan utbytt efter en timmes spel. De kunde dock inte hålla ut och Bristol City kvitterade på stopptid och matchen slutade 1-1.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte med i truppen, när Wolves åkte på en rejäl smäll när Barnsley gästade och vann med hela 4-0. Var sedan tillbaka i startelvan när Wolves gästade Newcastle, som i sin tur hade sex raka segrar. Wolves skrällde och plockade hem alla tre poäng genom en 2-0 vinst. Och Borthwick-Jackson spelade alla 90 minuter och hann dra på sig ett gult kort innan matchen var över.

Andreas Pereira, Granada – Spelade hela matchen borta mot Real Betis. Pereira spelade denna gången som sittande mittfältare när Granada faktiskt tappade en 2-0 ledning till 2-2.

Dean Henderson, Grimsby – Satt på bänken hela matchen när Grimsby föll hemma mot Crewe med 2-0.

Joel Castro Pereira, Belenenses – Var kvar på bänken matchen igenom när Belenenses spelade 1-1 borta mot Vitoria de Guimaraes.