Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Presskonferenser efter Watford; skadeuppdatering på Martial; United löper minst

José Mourinho snackade med media efter Manchester Uniteds förlust mot Watford:

Watfords manager Walter Mazzarri snackade också på en presskonferens efter matchen:

Mourinho om Martials skada

Mourinho var väldigt informativ när han diskuterade Martials skada efter matchen.

Jag var tvungen att [fokusera] på matchen och inte oroa mig för Anthony. Jag hade inte tid att se på situationen. Det var inte en aktion för att åka till sjukhus.

Jag vet inte. Jag lovar er, jag vet inte. Du frågar om saker jag inte kan berätta för dig. Jag vet inte varför han gick ut, om det var hans knä, hans vrist eller hans huvud. Jag vet inte. Jag vet bara, i det läget, att han inte är i skick att fortsätta. Jag vet inte varför. Jag vet bara att jag var tvungen att byta. Jag vet inte än vad som hände.

Som sagt: Väldigt informativ.

Vi får väl veta mer nån gång.

United löper minst

Statistik som Mirror publicerar visar att Manchester United under säsongens fem första matcher är det lag i Premier League som löper minst. United kommer bara upp i 526,6 kilometer, medan Liverpool toppar på 581,6. Även Manchester city, Tottenham och Arsenal tillhör lagen som löper mest, medan Everton och Chelsea är på den undre halvan i den tabellen.

Tungt för Levitt

Manchester Uniteds U16-spelare Dylan Levitt spelar just nu EM-kval med Wales U17-landslag. Det går inte så bra.

Wales inledde med en 2-0-förlust mot Portugal, då Levitt spelade hela matchen. Det följdes upp med en 1-0-förlust mot Skottland. Levitt blev inbytt i slutskedet och var på planen när Skottland avgjorde matchen.

De två förlusterna innebär att Wales bara har teoretiska chanser att gå vidare. De avslutar med en match mot Malta på onsdag.

Gomes i U17-landslaget

Angel Gomes är ensam Manchester United-spelare i det engelska U17-landslaget. De åker till Kroatien för en fyrnationersturnering med matcher mot värdlandet, Grekland och Tyskland på programmet i månadsskiftet september-oktober. Den turneringen fungerar som uppladdning inför EM-kvalet senare i oktober.