Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 38

Adnan Januzaj, Sunderland – Var avstängd och var således inte med när Sunderland besegrade QPR i ligacupen med 2-1. Noterbart var att Paddy McNair gjorde Sunderlands båda mål, och spelade som defensiv mittfältare. Startade sedan ligamötet med Crystal Palace. Sunderland ledde länge med 2-0 men bortalaget vände och vann med 3-2 efter att Benteke avgjort på stopptid. Januzaj spelade 85 minuter och såg således segermålet från bänken. Annars gjorde han en slätstruken match, som vanligt en del bra, individuella prestationer men som oftast inte resulterar i något konkret.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Vann mot Ingolstadt med 2-0. Varela var dock inte med på grund av sin skada, en skada som kommer hålla honom borta året ut.

James Wilson, Derby – Var inte med i truppen när Derby åkte ur ligacupen efter 0-3 hemma mot Liverpool, Wilson missade mötet på grund av en skada. Var inte heller med när Derby föll hemma mot krislaget Blackburn. Det går onekligen tungt för Derby som ligger på nedflyttningsplats.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Spelade hela matchen när Wolves mötte Newcastle borta igen, den här gången i ligacupen. Wolves förlorade matchen med 2-0 och är därmed ute. CBJ spelade även hela matchen när Wolves besegrade Brentford med 3-1.

Andreas Pereira, Granada – Spelade återigen hela matchen, när Granada föll hemma mot Athletic Bilbao med 1-2. Pereira spelade till vänster i den offensiva trion bakom strikern.

Dean Henderson, Grimsby – Var återigen på bänken när Grimsby slog Mansfield borta med 1-0.

Joel Castro Pereira, Belenenses – Spelar först på måndag.