Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Reserverna: Everton – Man Utd 2-0

Uniteds reserver åkte på en odiskutabel förlust borta mot Everton när man föll med 2-0.

I en relativt händelsefattig första halvlek tog Everton ledningen efter 19 minuter. Axel Tuanzebe spelade hem till Regan Poole som bara skulle spela bollen till Johnstone i målet men Poole misslyckades helt med den enkla passningen och friställde istället en Evertonspelare som enkelt kunde sätta 1-0.

United hade svårt att skapa chanser och kom knappt till en halvchans i den första halvleken.

Everton fortsatte att ha ett litet övertag i den andra halvleken, och när Niasse nickade in 2-0 i den 53:e minuten för hemmalaget kändes matchen över. United hade först förtvivlat svårt att skapa några målchanser och det var egentligen inte förrän i den 88:e matchminuten som Uniteds bästa målchanser kom när Demetri Mitchell avslutade och returen som nickades av Harrop räddades på mållinjen av en Evertonförsvarare.

Eftersom United knappt har tillgång till några offensiva spelare är det svårt att förvänta sig några fyrverkerier offensivt, men det är förstås bedrövligt att det ska behöva vara så. Det finns inte en enda naturlig striker i truppen samtidigt som spelare som Memphis skulle må bra av att få spela fotboll.

Uniteds nästa match är mot Liverpool den 18 oktober.

Everton – Man Utd 2-0 (1-0)

United: Johnstone; Williams (Olosunde 64), Tuanzebe, Poole, Riley; Scott (Mitchell 61), Redmond; El Fitouri, Harrop, Hamilton (Kehinde 73); Willock


Källa www.manutd.com