Mikael Österdahl | 15:20 Video: Mourinho efter matchen

Och här kommer en videoversion av Mourinhos intervju.

Med det stänger vi den här matchdagsbloggen.

Mikael Österdahl | 15:17 Mourinho: Säsongens bästa match

José Mourinho tycker att detta var Uniteds bästa match för säsongen. Detta är vad han hade att säga till BT Sport.

Bästa prestationen på hela säsongen. Sex, sju, åtta fantastiska chanser att vinna matchen. Även efter 1-0 är det vi som vill göra mål. De fick sin och gjorde mål.

I första minuten gör målvakten direkt en otrolig räddning. Han gjorde det hela matchen. Vi hade chanser i båda halvlekarna. En rättvis åsikt kan inte vara annorlunda än min. En fantastisk prestation.

Om Stoke: “De kämpade, som de gör alla matcher. De kom för oavgjort, när de släppte in mÃ¥let kunde de inte göra nÃ¥got. De hade tur, men sÃ¥ är fotboll.

Mikael Österdahl | 15:00 United – Stoke 1-1

Well, that was shit. United fick nöja sig med 1-1 mot Stoke på Old Trafford. Inhopparen Martial såg ut att bli hjälte med sitt första mål för säsongen men Allen kvitterade efter en tavla av De Gea.

United öppnade matchen starkt och borde ha dödat matchen första kvarten. Cameron hade en stor chans för Stoke men annars var det bara United i första halvlek. Pogba (två gånger), Lingard, Zlatan och  Mata missade stora chanser.

I andra halvleken kom Stoke ut som ett nytt lag och var inledningsvis det bättre laget. United hade också tur då Herrera klarade sig undan rött kort efter en mycket ful tackling mot Allen. Mourinho gjorde ett dubbelbyte och såg ut att få full effekt då Martial stänkte in 1-0. Men så fick Stoke en chans när Herrera gick bort sig. De Gea fumlade med skottet och Allen satte kvitteringen i öppet mål. På slutet låg United på för ett segermål men närmare än en ribbträff från Pogba kom man inte.

Allt i allt bedrövligt. United ska besegra Stoke utan problem. Eric Bailly var bäst i United.

Mikael Österdahl | 12:19 Mål mot Stoke

Matcher mot Stoke blir sällan klassiska. När Stoke för första gången besökte Old Trafford under Premier League-eran slog Michael Carrick till med ett vänsterskott upp i krysset.

Varför gjorde han inte så oftare?

Senast Stoke var på besök gjorde Anthony Martial så här:

Mikael Österdahl | 12:15 Darmian på bänken

Well, en oförändrad startelva ger inte mycket att diskutera. Det såg bra ut i första halvlek mot Leicester. Förhoppningsvis skruvas tempot upp ytterligare idag. Det bör finnas en bra möjlighet att göra många mål.

Då är bänken mer intressant. Matteo Darmian dyker plötsligt upp där efter att inte ens ha varit på bänken i Europa League. Offensivt har Mourinho kraft i form av Martial, Memphis och Rooney att laborera med. Tredje i rad på bänken för Rooney. Han kommer förstås att återfinnas i en startelva i framtiden men för nu är han inte längre ordinarie.

Mkhitaryan och Shaw är inte med i truppen.

Schneiderlin är utanför matchtruppen för tredje ligamatchen i rad och han fick nöja sig med att värma bänk i torsdags. Tillsammans med Memphis och Darmian funderar han nog på sin framtid. Även Rojo och Young kan tänkas fundera på framtiden. Vidare får vi väl säga att det är osäkert kring Jones.

Mikael Österdahl | 12:03 Stoke också oförändrade

Även Stoke City namnger en oförändrad startelva. Det betyder att Ryan Shawcross ställs mot Zlatan Ibrahimovic. Senast det hände gjorde Zlatan tre mål på en kvart.

Mikael Österdahl | 12:01 Rooney kvar på bänken

José Mourinho väljer samma startelva som mot Leicester City. Det betyder att Wayne Rooney fortsätter som avbytare.

Mikael Österdahl | 11:40 Cantonas comeback

Igår var det den 1 oktober. Då var det 21 år sedan Eric Cantona gjorde comeback efter den långa avstängningen han fick då han sparkade rasisten.

Mikael Österdahl | 11:37 Vila i fred, David Herd

Vi möttes idag av beskedet att David Herd, en av Manchester Uniteds bästa spelare någonsin är död. Oerhört trista nyheter.

Herd hamnar i skuggan av Best, Charlton och Law när 1960-talets dominanter diskuteras. Men 145 mål är imponerande siffror.

Vi förutsätter att det uppmärksammans inför dagens match, allra helst då han ju har ett förflutet i Stoke.

David Herd är död

Mikael Österdahl | 11:29 Där de hör hemma

Det är den sista matchen före landslagsuppehållet och det gäller givetvis för Manchester United att avsluta snyggt. Rimligt idag är väl att kräva 3-0 eller bättre, det är på den nivån de båda lagen är.

United har inte råd med poängtapp om laget vill haka på i tabelltoppen.

Men medan tabelltoppen är hemsk läsning så ser det betydligt trevligare ut längst ner. West Ham är på nedflyttningsplats. Sunderland är näst sist (är detta äntligen deras år?). Och allra sist hittar vi Stoke.

Det är Uniteds uppgift att se till att Stoke är kvar på sistaplatsen. Nu kommer de säkert kravla sig uppåt efter hand men bara drömmen om att Sunderland och Stoke kan åka ur samma säsong får mig att le. Fick jag personligt mandat att flytta ner två klubbar skulle jag definitivt välja Stoke och Sunderland.

Liverpool då? Manchester city? Nej, de behövs. Vi behöver hatet, vi behöver rivaliteten.

Helst ska Leeds upp också. Allra helst på en teknikalitet, på fusk. Säg att de förlorar playoffinalen och sedan går upp för att nån annan klubb tvångsdegraderas. Då får de dels aldrig uppleva glädjen av att gå upp på riktigt och vi kan därefter för alltid hävda att de inte förtjänar sin plats i högstadivisionen.

Och hej, det kan ju hända. Titta bara på Same Old Arsenal, de har minsann aldrig förtjänat sin plats i högstadivisionen på idrottsliga meriter. (Fråga din Tottenhamkompis om du vill veta mer.)