Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslagschans för Herrera; Gomes fortsätter briljera

Han fick vänta i 27 år men nu har Ander Herrera för första gången tagits ut till det spanska a-landslaget. Herrera kallas in till truppen inför VM-kvalet i oktober. Måhända notabelt också att han kallas upp före klubbkamraten Juan Mata och Chelseas pizzakastare Cesc Fàbregas.

Landslagschans för Keane

Landslagschans får också förre Manchester United-spelaren Michael Keane.

Gomes succé fortsätter

En som kan tänkas få en landslagschans i framtiden är Angel Gomes. Just nu spelar han för U17-landslaget, som gjorde lite som de ville i Croatia Cup. England vann cupen i överlägsen stil efter att ha avslutat med 8-1 mot Tyskland. På sina tre matcher tog engelsmännen tre segrar med den sanslösa målskillnaden 16-1.

Manchester Uniteds Angel Gomes är lagets kapten och slog till med ett mål och två assists mot Tyskland.

För Gomes torde framtiden vara ljus. Han är överlägsen i Uniteds juniorlag och det torde bara vara en tidsfråga innan han får chansen i U23. Den här säsongen har han hunnit spela elva matcher och på dessa har han gjort åtta mål och nio assists.

Moutha-Sebtaoui i U19-landslaget

Uniteds juniormålvakt Ilias Moutha-Sebtaoui har kallats upp till Belgiens U19-landslag inför EM-kvalet i oktober. Moutha-Sebtaoui kallas upp som reserv, så det kan antas att han blir reservmålvakt i kvalet. [Belgian Football]

48 lag i VM

Fifabossen Gianni Infantino föreslår att det i framtiden ska vara 48 lag i fotbolls-VM. Läs mer på Reuters.

Deschamps om Pogba

Han har bytt sitt klubblag och behöver hitta sin väg med sina nya lagkamrater,” säger Didier Deschamps om Paul Pogba.

Men Paul förväntar vi oss alltid mer. När han gör något neutralt är det ofta inte tillräckligt. Han är någon vi förväntar oss ska göra assists i varje match, det finns en förväntan som är för stor. Paul är okej i sitt eget huvud, han vet vad han vill.

Video: Charlton i Dudley

I helgen var Sir Bobby Charlton i Dudley för att avtäcka ett minnesmärke för Duncan Edwards. Så här såg det ut.

När Robson skrev på

Igår var det 35 år sedan Bryan Robson skrev på för Manchester United. Vissa saker var annorlunda då.

För den som inte minns eller känner till det så var Robson på den tiden för United allt vad vi hoppas att Paul Pogba ska vara för United idag.