Oavgjort för De Gea; 60 år sedan Bobby debuterade

David de Gea och Spanien åkte till Italien för att spela VM-kval. I motståndarmålet stod förstås Gianluigi Buffon. Han står i kortärmat, vilket förklarar tavlan han gjorde före Spaniens ledningsmål.

Men De Gea skulle också släppa in mål, detta då Italien fick straff efter 80 dryga minuter. Unitedmålvakten slängde sig tidigt och De Rossi sköt åt andra hållet.

Därmed slutade det 1-1. Gruppfinalen spelas den 2 september nästa år, då det är Italien som reser till Spanien. Och sen får Albanien och Israel protestera bäst de vill mot det.

Ander Herrera satt på den spanska bänken och Matteo Darmian satt på den italienska.

Tuanzebe vann mot Holland

Axel Tuanzebe spelade hela matchen när Englands U20 igÃ¥r vann med 2-0 mot Holland i en fyrnationersturnering. Inga rapporter om hur han skötte sig men han var – som de flesta lagkamraterna – involverad i Englands 1-0-mÃ¥l (Tuanzebe är nummer 19).

Unitedmålvakten Dean Henderson var oanvänd avbytare.

England ska möta Tyskland och USA innan spelarna återvänder till klubblagen.

Chong från start när Holland vann

Tahith Chong är yngst i det holländska U19-laget men tog ändå plats i startelvan då Rumänien besegrades i den första EM-kvalmatchen. Rumänien tog en tidig ledning men Holland vände med två mål i slutet på första halvlek. Därefter följde en mållös andra halvlek.

Chong blev utbytt efter 74 minuter.

Segern innebär att Holland i all väsentlighet är klara för nästa runda. I nästa match kommer de att besegra San Marino och Holland tar sig sedan vidare om Norge tar poäng mot Rumänien eller om Holland tar poäng mot Norge. Skulle detta inträffa kan Holland också gå vidare målskillnad.

Fosu-Mensah kvar på bänken

Hollands U21 fick bara 0-0 hemma mot Turkiet i EM-kvalet. Därmed har Holland bara teoretiska chanser att gå till EM. Timothy Fosu-Mensah satt på bänken hela matchen.

Moutha-Sebtaoui på bänken

Uniteds juniormålvakt Ilias Moutha-Sebtaoui satt som väntat på bänken när Belgiens U19 inledde EM-kvalet med en 5-0-seger mot Kazakstan.

Ikväll och i natt är Uniteds sydamerikaner i aktion. (Antonio Valencia startar som högerytter mot Chile.) Fullständig översikt på programmet i landslagskollen.

Bout kvar i United

Marcel Bout anställdes som motståndarscout av Louis van Gaal. Men medan övriga tränare i Van Gaals tränarstab fick gå när Van Gaal fick foten så är Bout kvar i klubben.

Bout jobbar nu som europeisk chefsscout, rapporterar holländska AD. Enligt tidningen är huvudansvarig för scouterna i Europa och på andra kontinenter.

Jim Lawlor, som anställdes av David Moyes, är såvitt jag vet fortfarande Uniteds chefsscout på hemmaplan.

United har den senaste tiden anställt ett stort antal scouter – omkring 50 enligt AD – runt om i världen.