Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 40

Med landslagsuppehåll är naturligtvis de flesta klubbar spellediga, men några Unitedspelare har ändå varit i aktion i sina låneklubbar.

James Wilson, Derby – Spelade 65 minuter för Derbys U23-lag i Checktrade Trophy mot Doncaster. Turneringen är gamla EFL Trophy och spelas mellan lagen i League One och League Two, men nytt är att lagen från Premier League och The Championship spelar med sina U23-lag. Wilson inledde målskyttet redan i den åttonde minuten med ett fint individuellt mål. Doncaster kom sedan tillbaka och vann matchen på straffar efter att den slutat 2-2 efter full tid. Wilson blev utbytt i den 65:e matchminuten.

Dean Henderson, Grimsby – Spelade landskamp med Englands U20-lag mot Tyskland och var därför inte med när Grimsby spelade 0-0 mot Exeter City. England vann matchen med 3-1 och Henderson stod för ett flertal fina räddningar i den imponerande segern.

Joel Castro Pereira, Belenenses – Fick debutera för sin klubb i ligacupen när Belenenses besegrade Boavista på bortaplan med 1-0. Pereira fick således en kanonstart när han höll nollan och laget dessutom vann matchen.

Res med oss till Manchester!