Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Info från MUSCS: Ändring i medlemskap påverkar MUSS Resor

Några av Er kanske redan har hunnit läsa informationen på United.no, om inte så kommer här ny information som påverkar MUSCS resor framöver. För att utnyttja supporterklubbens säsongskort krävs framgent även ett medlemskap hos Manchester United i England. Ändringen gäller officiellt från den 1/1 2017, men för att det praktiskt skall fungera så är det 1/12 som gäller, och följande gäller:

  • Alla som anmäler sig att resa med MUSCS (där MUSS ingår) fr.o.m den 1/12-2016 kommer att få betala mellan 15-20 pund (beroende på ålder på resenär) extra, ca. 170-220 skr alltså. Vi på MUSS sätter för enkelhetens skull priset till 200 skr.
  • Ni som redan har anmält Er berörs INTE av detta då MUSCS kommer att täcka kostnaden. Ni kommer att bli anmälda (om ni inte redan är det självmant) till MUFC England på ett s.k. Official Membership Lite, och ni kommer att få ett medlemskort hemskickat på den adress som ni har angivit på Er profil på United.no. Är ni redan medlemmar i One United (som det tidigare hette) så meddela detta till United.no på denna sida.

Anledningen till ändringarna är att United vill försöka komma åt svartabörs-marknaden, och därmed göra så att fler supportrar har chansen att se både våra hemma- och bortamatcher.

Ovanstående är ett sammandrag av den längre artikeln som postades tidigare på United.no. Vill ni läsa mer utförligt så finns den artikeln att läsa här.