Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho anklagad; reaktion från gårdagen; fortsatta framgångar för ungdomarna

Inför Manchester Uniteds bortamatch mot Liverpool tidigare i oktober diskuterade José Mourinho valet av domare. Detta är olämpligt uppträdande, tycker FA och anklagar Mourinho. Regelverket säger att managers inte har rätt att diskutera domare inför matcher, oberoende av vad som sägs.

Mourinho ska svara på FA:s anklagan senast på måndag kväll.

Efter Mourinhos svar ska FA:s disciplinära kommitté fatta beslut i frågan. Tidigare har det alltid slutat med en formell varning i fall som detta, så det får antas att det blir så även denna gång. Mourinho har dock dömts för olämpligt uppträdande vid flera tillfällen och det ska inte helt uteslutas FA vill statuera ett exempel.

Ward och Boyd tillgängliga, Defour tveksam

Burnleys manager Sean Dyche har idag hållit presskonferens inför lördagens match mot Manchester United. Dyche säger att Steven Defour har en chans att vara tillgänglig på lördag.

Stephen Ward är tillgänglig medan George Boyd tränade idag.

Dyche säger också att Ashley Barnes är nära att vara aktuell för spel. Barnes missade större delen av förra säsongen på grund av en knäskada. Han gjorde comeback i slutet av säsongen men har ännu inte spelat något den här säsongen.

Årets lagbild

Manchester United har nu producerat årets officiella lagbild.

En högupplöst version går att ladda ner från den officiella hemsidan.

Herrera: Jag älskar den här klubben

Jag känner det som fansen. Jag vet att jag inte är engelsk och jag är inte från Manchester. Me jag älskar verkligen den här klubben,” sa Ander Herrera till MUTV efter gårdagens match.

Mourinho hyllar fansen

Kärleken som de här människorna har för klubben är större än resultatet,” sa José Mourinho till MUTV efter Uniteds seger igår.

Guardiolas presskonferens efter gårdagens match

Pep Guardiola, med noll segrar på sex matcher, höll presskonferens efter gårdagens match.

José Mourinho valde att inte hålla någon presskonferens.

Blind och Memphis landslagsuttagna

Snart är det landslagsuppehåll igen. Redan nu har Holland nominerat sin trupp inför VM-kvalet i november. Daley Blind och Memphis Depay får plats i truppen.

Burkart målskytt igen

Schweiz är vidare till nästa omgång i kvalet till U17-EM. Igår avslutade de den första kvalomgången med en 3-3-match mot Tjeckien.

Manchester Uniteds anfallare Nishan Burkart började på bänken. Han blev inbytt efter 53 minuter och satte 2-2 tio minuter senare. Hans tredje mål på tre matcher i kvalet. Tjeckien tog omgående tillbaka ledningen men Schweiz kvitterade på tilläggstid. Poängen betyder att Schweiz vann gruppen, avancemang till nästa runda var i praktiken klart på förhand.

Ny seger för Gomes

Englands U17 vann idag med 3-0 mot Rumänien. Manchester Uniteds Angel Gomes är lagkapten och fixade straffen som gav 3-0.

Segern innebär att England är klara för nästa omgång. Kvalrundan avslutas med en förmodad gruppfinal mot Österrike på söndag.