Klart: Ligacupkvartsfinal den 30 november

Det har nu bekräftats att kvartsfinalen i ligacupen mellan Manchester United och West Ham United kommer att spelas på Old Trafford onsdagen den 30 november, med avspark 21.00. Detta är tre dagar efter att lagen har spelat mot varandra på Old Trafford i Premier League.

Matchen kommer att visas på teve i England, vilket med all sannolikhet också betyder att den kommer att visas på teve i Sverige.

Samtidigt har Ander Herrera tilldelats en plats i omgångens lag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS