Reserverna: Brentford – Man Utd 3-2

Uniteds reserver spelade under lördagen en träningsmatch mot Brentfords dito i en match som slutade med hemmaseger 3-2. Uniteds mål gjordes av Joe Riley och Sean Goss.

Med drygt en månads uppehåll för reservlaget passade det bra med en träningsmatch där Brentfords reserver stod för motståndet. Anledningen till matchen är dock den övergång av Joshua Bohui från Brentford till Manchester United i somras. Just Bohui, som vanligtvis spelar med U18, var med i truppen men inledde matchen på bänken.

United, ledda av Tommy Martin i väntan på en ny coach för reserverna, fick ingen vidare start. Redan efter tolv minuters spel tog Brentford ledningen efter ett distansskott som gick in bakom O’Hara. Brentford öste på och tio minuter senare hade man utökat sin ledning till 2-0. Ett högerinlägg nickades i mål av Herson Alves och uppförsbacken var brant. United hade i vanlig ordning svårt att vaska fram några större farligheter, men i den 36:e minuten fick United ett bra läge när Matt Willock tvingade fram en jätteräddning från Brentfordmålvakten. Men ledningen var rättvis och hemmalaget hann träffa ribban innan domaren satte pipan i munnen och blåste för halvtid.

Brentford utökade sin ledning efter en timmes spel när United misslyckades med att få undan bollen vid en hörna. United replikerade snabbt när Joe Riley, från distans, snyggt satte reduceringen. Mer hopp fick laget när Sean Goss, också det från distans, hittade nätet fem minuter senare. Bohui kom in mot sin förra klubb men hade ingen lycka framför mål och United kom aldrig närmare än till 3-2.

Brentford – Manchester United 3-2 (2-0)

Uniteds mål: Riley (64), Goss (71)
United: O’Hara; El Fitouri (Diedrick-Roberts 83), Williams, Poole, Riley; Olosunde (Scott 58), Goss, Willock, Mitchell (Doughty 61); Kehinde (Bohui 78), Redmond