Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney tillbaka i landslagets startelva; oavgjort för Blind och Memphis

Petad senast men nu är Wayne Rooney tillbaka i Englands startelva. Inför fredagens VM-kval mot Skottland har förbundskapten Gareth Southgate bekräftat att Rooney kommer att starta och att han kommer att bära kaptensbindeln.

Huruvida det blir någon ytterligare Unitedspelare i startelvan är fortfarande osäkert. Jesse Lingard och Marcus Rashford är alternativen. Lingard startade båda matcherna i oktober medan Rashford fick nöja sig med två inhopp.

Oavgjort för Blind och Memphis

Holland överraskade stort igår, då de spelade 1-1 hemma mot Belgien i en träningsmatch. Klaassen gav Holland ledningen på straff men Carrasco kvitterade.

Daley Blind spelade hela matchen som vänsterback. Memphis Depay blev inbytt mitt i andra halvlek.

Belgiens chanser minskades drastiskt, då det tidigare i veckan meddelades att Marouane Fellaini har lämnat landslagssamlingen för att kurera en skada.

Englands U20 förlorade utan Unitedspelarna

Dean Henderson satt på bänken för Englands U20 i matchen mot Sydkorea i Continental Cup. Axel Tuanzebe fick följa matchen från läktaren. Utan Unitedspelarnas hjälp blev det förlust med 2-1 för England.

England vann med 8-1 mot Nigeria igår och spelarna som startade då var inte aktuella för spel idag.

Spelarföreningens chef kritiserar Mourinho

Fortfarande inte slut på sagan Mourinho, Shaw och Smalling.

Jag var besviken [på Mourinhos kommentater],” säger spelarföreningens chef Gordon Taylor enligt Mirror.

De har personliga problem som jag inte behöver återge, men ibland måste en manager vara psykolog också. Vi alla är också människor. Det är därför, inom management idag, som jag inte pratar om att vara soft, jag pratar om att vara förstående.

Väldigt få lyckas i sporten och de som gör det måste ha en ordentlig beslutsamhet och en förmåga att komma tillbaka. Så att indikera att någon spelare inte är så tuff som han kunde vara. De dagarna är borta, när vi inte hade några avbytare och hade ett brutet ben och du fortsatte. Vi har säkerligen kommit bortom det.