Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 47

Veckans lånekoll handlar mest om, den här gången också, de båda Pereira. Annars är det glest med speltid för våra utlånade krigare.

Adnan Januzaj, Sunderland – Byttes in med tio minuter kvar och underläge 1-0 på Anfield men det hjälpte föga när James Milner punkterade matchen helt från straffpunkten på stopptid vilket innebar 2-0.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Var inte med i truppen när Frankfurt tog en tung skalp när man besegrade Dortmund med 2-1.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte med i truppen när Wolves förlorade hemma mot Sheffield Wednesday med 2-0. Det ser tungt ut för Wolves som trots sparkad tränare fortsätter att gå dåligt.

Andreas Pereira, Granada – Spelade 57 minuter innan han blev utbytt i mötet med Celta Vigo. Pereira drog även på sig ett gult kort i den första halvleken och ställningen var 2-0 till Celta när Pereira lämnade planen. Matchen slutade sedan 3-1 och Granada är fast förankrat i bottenskiktet.

Dean Henderson, Grimsby – Satt kvar på bänken hela matchen i 2-2 mötet med Carlisle.

Joel Castro Pereira, Belenenses – Fortsätter att imponera när han höll nollan i 0-0 mötet med Porto. Pereira stod för en stabil insats och har varit suverän sedan han tog över målvaktsplatsen i laget.