Spelarbetyg: Manchester United – West Ham (ligacupen)

Manchester United tog sig till semifinal i ligacupen via en utmärkt 4-1-seger mot West Ham i kvartsfinalen. Zlatan och Martial avgjorde med två mål var. Det var genomgående en mycket bra insats av United och de flesta får bra betyg.

Prestationen känner vi igen från de senaste hemmamatcherna. Den här gången rullade också bollarna in.

De flesta spelarna kunde ha fått ett halvt eller ett helt betygspoäng mer men 4-1 hemma mot det här West Ham-laget ska vara ett normalt resultat för Manchester United.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea: 5

De Gea har Ã¥terigen väldigt lite att göra. Tyvärr är det han gör ocksÃ¥ väldigt dÃ¥ligt, dÃ¥ han bjuder in West Ham i matchen med en grov tavla. Han är just nu lÃ¥ngt ifrÃ¥n den närmast utomjordiska nivÃ¥ vi har vant oss vid att han ska hÃ¥lla.

Antonio Valencia: 7

1 assist. Varnad. Fortsätter att visa storform. Bäddar för 2-1-målet och spelar själv fram till 3-1.

Phil Jones: 7

Uniteds försvar har lite att göra men backlinjen är stabil varje gÃ¥ng den testas. (Förutom möjligen pÃ¥ fasta situationer dÃ¥ det alltid känns farligt.) Jones har genomgÃ¥ende varit bra sedan comebacken och igÃ¥r var inget undantag. Nicken med bakhuvudet i första halvlek är helt enkelt världsklass! (Hey, klart att det var medvetet!)

Marcos Rojo: 7

Kommer till undsättning med två utmärkta brytningar. Bra insats igen.

Luke Shaw: 6,5

Utbytt 46. Gör en okej insats i första halvlek men det är sÃ¥ klart oroväckande att han inte klarar av att avsluta matchen. Missar därmed chansen att spela sig in i startelvan.

Ander Herrera: 7

1 assist. Herrera och Carrick har full koll på mittfältet.

Michael Carrick: 7

Fortfarande gäller att Manchester United är bättre när Carrick spelar. IgÃ¥r var inget undantag. Det är inte alltid han märks men han gör hela tiden kloka saker.

Henrikh Mkhitaryan: 8

Utbytt 90. 2 assist. Bäst på planen och segerorganisatör med två briljanta assists. Tycks alltid vara medveten om vad han har runt sig och väljer nästan alltid rätt passningsalternativ. Bör ha spelat in sig i startelvan.

Wayne Rooney: 7,5

Varnad. Rooney är just nu i sin bästa form sedan hösten 2013. Enda offensiva spelaren som inte noteras i mÃ¥lprotokollet (assists inräknade) men är ändÃ¥ snubblande nära att vara bäst pÃ¥ planen. Avstängningen kommer olägligt, även om Rooney sällan imponerar pÃ¥ Goodison.

Anthony Martial: 7,5

Utbytt 87. 2 mÃ¥l. SÃ¥g ut som sig själv igen. Redan i första halvlek visade han lovande takter. I andra halvlek kom sÃ¥ mÃ¥len. Kan gräma sig över att han inte ordnade ett hattrick, vilket han kanske borde ha gjort.

Zlatan Ibrahimovic: 7,5

2 mål. Det börjar studsa rätt igen för Zlatan efter måltorkan tidigare under säsongen. Bidrar förstås med sina två mål och är i allmänhet jobbig för motståndarna att hantera.

Daley Blind: 6,5

Inbytt 46. Sköter sig klanderfritt under sin tid på planen. Är, liksom Shaw, ett bättre alternativ på vänsterbacken än Darmian.

Bastian Schweinsteiger: n/a

Inbytt 87. Comeback! Vem trodde det för en månad sen? Visar direkt att han är sugen på att spela och är högst delaktig i det fjärde målet. Var det hans avskedsföreställning?