Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Jonas Valdemarsen vann Zlatan-tröjan!

Muss har nog aldrig haft så många tävlanden i en och samma tävling som i den där man kunde vinna en Zlatan-tröja signerad av åtta United-legendar. 170 medlemmar deltog i tävlingen som gick av stapeln på Muss Facebook i november.

Den lyckliga vinnaren blev Jonas Valdemarsen från Reftele. Nedan svarar han på några frågor. Muss passar på att gratulera Jonas till vinsten och tacka alla som ställde upp i tävlingen.

Grattis, hur känns det att ha turen på sin sida i kamp mot 170 andra tävlande?

Tack så mycket, jodå det känns helt fantastiskt, det trodde jag verkligen inte, en perfekt julklapp till mig själv.

Vilken av de åtta autograferna på tröjan är du mest glad över att ha fått och varför?

Oj, bra fråga, är glad över dem allihopa, Captain Marvel (Bryan Robson) är ju speciell men jag väljer nog ändå en som har stark anknytning till när jag började följa Manchester United, Dwight Yorke, en fantastisk spelare, som ihop med Andy Cole bildade ett livsfarligt anfall. Trippeln 1999 är i startskottet på min Manchester United-era och något jag minns och bär med mig.

Vilken autograf värderar du minst och varför?

Den är svår, som säkert alla andra som var med i tävlingen och alla fans där ute, så är vi alla stora Manchester United-fans och då är de svårt att ogilla någon av dessa herrar, men då jag måste välja en så blir det Ben Thornley. Jag har för mig att han bara gjorde nio matcher för oss i A-truppen, men att han var högt aktad hos Sir Alex, trots stora skadeproblem.

Om du fick chansen, hade du bytt tröjan med de åtta autograferna som nu är på den mot en papperslapp med Zlatans autograf?

Nej det hade jag inte gjort, även om jag skulle vilja ha Zlatans signatur. Dessa åtta väger högre på en tröja som jag älskar och brinner starkt för. Vissa av dem minns jag, andra har jag bara läst om och sett på gamla klipp. Känns ju dock extra skönt att få dessa signaturer på en Zlatan tröja.

Hur slutar säsongen för United i PL?

Jag tror vi kommer vara med och kriga om CL-platserna till slut. PL har aldrig varit så här jämn som den är i år, men att vi vinner ligan i år tror jag blir svårt i nuläget. Jag hoppas ju att trenden vänder nu och att vi kan börja plocka 3-poängare även på hemmaplan. Det ser ljusare ut tycker jag överlag, Realisten i mig säger att vi slutar på en 2-4 plats.