Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Välkommen till den nya startsidan

muss-start-2016

När du besöker Muss.se idag upptäcker du förmodligen att det ser lite annorlunda ut. Eller mycket annorlunda ut, ifall du besöker startsidan.

Först och främst har vi fått en ny logga, som ju är skitsnygg. Den fick ni en försmak på redan när vi började sälja våra nya t-shirts! Har du inte hunnit köpa dig en t-shirt än finns chansen kvar…

På startsidan har vi flyttat runt en del saker. Några saker har tillkommit, enstaka element har försvunnit. Men förhoppningsvis ska det inte vara allt för svårt att hitta.

Med den nya startsidan är det också premiär för vår omfattande Manchesterguide. Någon har kanske redan hunnit se den, då den har varit uppe i någon vecka. Men nu gör vi också reklam för den.

I den här versionen av Muss.se har vi också pensionerat nyhetsbörsen. Den var tänkt som ett forum för korta uppdateringar och just nu gör vi väldigt få såna inlägg. Kanske återupplivas den en vacker dag. Men som vårt arbete är idag var nyhetsbörsen mest bara förvirrande, både för läsare och skribenter.

Vi har skruvat på saker lite här och var men 95 procent av förändringarna är på startsidan och i loggan. Den närmaste framtiden kommer vi säkert att skruva lite mer, på saker som inte hamnade exakt där de skulle (vissa saker är svåra att upptäcka i en testmiljö). Hojta om ni upptäcker nåt som är fel.

Nog om det, nu kör vi över Everton!