Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 48

I veckans lånekoll handlar det återigen om Pereira och Pereira.

Adnan Januzaj, Sunderland – Var kvar på bänken hela matchen när Sunderland vann bottenmötet mot Leicester med 2-1. Lyckan kan dock vara framme för Januzaj personligen då Duncan Watmore skadade sig och kan bli borta länge.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Var inte med i truppen nu heller, när Frankfurt spelade 1-1 borta mot Augsburg. Svensken Hrgota satte Frankfurts mål i matchen.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte med i truppen när Wolves besegrade QPR med 2-1.

Andreas Pereira, Granada – Fick börja på bänken i cupmötet med Osasuna men efter 63 minuter byttes Pereira in. Granada ledde redan då med 1-0 vilket också blev slutresultatet. Startade sedan i hemmamötet med Sevilla, Pereira gav Granada ledningen efter att ha avslutat ett inspel från kanten där han satte ledningsmålet från nära håll. Pereira blev sedan varnad när han drog upp tröjan efter målet och hyllade flygoffren i Chapecoense. Granada vann matchen med 2-1 och Pereira spelade hela matchen. En mycket viktig seger i botten mot ett starkt Sevilla som nu halkar efter täten.

Dean Henderson, Grimsby – Har varit spellediga under veckan.

Joel Castro Pereira, Belenenses – Satt på bänken när Belenenses återigen spelade 0-0 mot Porto. Den här gången i ligacupen vilket förklarar Pereiras bänkplats. Pereira var sedan tillbaka i målet när ligaspelet drog igång igen och Belenenses spelade 1-1 borta mot Estoril.