Campbell för McArthur (87)
Avbytare: Speroni, Husin, Townsend, Wan-Bissaka
Manager: Alan Pardew
Mikael Österdahl | 23:28 Pardew: Vår insats förtjänade en poäng

Alan Pardew kämpade tappert med att inte skylla på domaren när han snackade med BT Sport efter matchen.

Det var en skam för en poäng hade varit viktig ikväll. Vår insats förtjänade en poäng.

Var det hands och offside på första målet? ”Båda incidenterna var exakt rätt [beskrivna]. Rojos tackling, han hade en sådan tidigare. Kan inte luta oss mot det dock. Vi måste ta med oss det vi kan.

Mer om det avgörande målet: ”Det är så drygt att få den smällen mot oss på slutet.

Pardew passade också på att hylla Pogbas framspelning till Zlatan. Han tyckte sedan att hans lag hade kunnat få med sig något med lite flyt med domaren.

Mikael Österdahl | 23:21 Video: Pogba, Zlatan och Mourinho om matchen

Så även en videoversion av Mourinhos intervju efter matchen samt intervjun med Pogba och Zlatan.

Mourinho:

Pogba och Zlatan:

Mikael Österdahl | 23:17 Mourinho: Vi var det bästa laget

José Mourinho tycker att United var det bästa laget ikväll. Däremot ville han inte diskutera domaren. Det här sa han till BT Sport.

Vi förtjänade. Vi var det bästa laget. De hade en liten reaktion och gjorde målet. Sedan hade vi den bästa perioden i matchen. I första halvlek hade vi kontroll. Sista 20 dominerade vi totalt.

Om de kontroversiella domsluten:Jag kommenterar inte.

Är United med i kampen om topplatserna?Vi gör tillräckligt för det. Om vi hade poängen vi har förlorat hemma i oavgjorda matcher vi borde ha vunnit skulle vi nu vara nära toppen. Just nu är vi bara på väg att minska avståndet till topplagen. Vi får se hur det ser ut den 31 december och vet då vad som är möjligt.

Om Rojos tackling:Nej [jag kommenterar inte]. Rojo spelar fenomenalt. Jones spelar fenomenalt. Jag diskuterade inte Danny Roses tackling, jag diskuterade inte David Luiz tackling. Jag kommer inte diskutera Rojo. En stark ren spelare.

Om skadan på Bailly:Vi vet inte, det är det andra knät. Vi vet inte dimensionen men han visade en enorm karaktär som spelade så länge som han gjorde.” Eller så förvärrade Bailly skadan ordentligt?

Mikael Österdahl | 23:07 Zlatan: Jag skulle föredra att avgöra tidigare

Matchvinnarna Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba hade följande att säga till BT Sport efter matchen.

Zlatan Ibrahimovic:

Jag skulle föredra att göra det tidigare. Möjligheten kom, en fantastisk boll från Paul. Jag försökte bara träffa mål. Tur eller inte, det gav oss segern.

Var det hands på 1-0? ”Kan vara. Det gick fort. Jag försökte ta den till Paul, jag tror att den träffade min hand.

Paul Pogba:

Vi var tvingade att vinna. Vi visste att det skulle bli svårt. Idag är vi inte jättenöjda med insatsen.

Många kontroversiella situationer: ”Sådan är fotbollen, domaren gjorde misstagen, vi måste fortsätta spela. David gjorde också några bra räddningar men vi hade fler chanser.

Viktiga poäng: ”Det var väldigt svårt. Det var tre mycket viktiga poäng.

Mikael Österdahl | 23:01 Crystal Palace – Manchester United 1-2

Zlatan Ibrahimovic blir matchhjälte när han sänker Crystal Palace efter 88 minuter, vackert framspelad av Paul Pogba. Det var tvärtom i första halvlek då United tog ledningen.

I andra halvlek kom Palace tillbaka till 1-1 efter 66 minuter men United vann till slut en underbar seger.

Matchen kommer i efterhand kanske mest kommas ihåg för en serie av horribla domslut.

Mikael Österdahl | 20:23 Free Fosu-Mensah

Rapporterna säger att United reste med 17 spelare till Crystal Palace. I dagens matchtrupp är 16 av dem med. Inga pengar på att gissa att det är Timothy Fosu-Mensah som ställs utanför truppen.

Annars noterar vi ett blixtsnabbt tremannaanfall hos United i Mata, Zlatan och Rooney. Det såg likadant ut mot Swansea, med ett undantag: Fellaini startade då, nu startar Herrera.

I backlinjen borde det vara Bailly som tar högerbacksplatsen. Mourinho skulle också kunna välja Jones där men det verkar orimligt.

Mikael Österdahl | 20:15 Sena igen

Så, ännu en gång anländer Manchester United försenade till en match i London. Den här gången var United på plats ungefär en timme före avspark. Om det nu blir avspark 21.00. För trafiken runt Selhurst Park är tydligen hemsk och det har ju hänt förr att matcher har skjutits upp för att ge fans mer tid att komma in.

Mikael Österdahl | 20:03 Palaces startelva

Alan Pardew gör några förändringar i Crystal Palaces startelva. Townsend är petad till bänken, liksom Ledley. Chung-Yong, Flamini och Cabaye går in i en defensiv startelva.

Mikael Österdahl | 20:01 Bailly högerback, Rooney och Mata in

José Mourinho gör ett antal förändringar idag. Med Valencia avstängd får Bailly chansen som högerback. På topp får Zlatan sällskap av Rooney och Mata, då Mkhitaryan och Martial saknas. Blind går in som vänsterback.

Carrick fortsätter på mitten.

Mikael Österdahl | 19:07 When the seagulls follow the trawler

Det var förstås Crystal Palace som var skådeplatsen när Eric Cantona sparkade rasisten. Några år senare ville Unitedsupportrarna bära Cantonamask mot Palace. Det uppskattades inte av polisen.

I efterhand ångrade Kungen ingenting.

Jag landade på mina fötter, inte där du sa. Det är därför jag gick för att slå honom igen. Men jag slog honom inte tillräckligt hårt. Jag skulle ha slagit honom hårdare,sa Cantona till Four Four Two.

Ikväll har vi ingen Cantona. Och förmodligen ingen spelare som sparkar en åskådare. Men förhoppningsvis har vi något som gör Alan Pardew väldigt upprörd.

Mikael Österdahl | 18:19 Andra raka ligasegern

United har idag, för fjärde gången den här säsongen, chansen att vinna två raka ligamatcher. Senast vi hade den chansen blev det 1-1 mot Arsenal, dessförinnan var det 1-1 mot Stoke. Men mot Southampton gick det bättre och då kom tredje raka omgången efter av bara farten.

Med tanke på hur Palace försvarar sig borde till och med United kunna göra ett halvdussin mål. Egentligen räcker det att sparka bollen på mål, för Hennessey påstås vara ligans sämsta målvakt.

Mikael Österdahl | 18:14 Senast det begav sig

Förra gången Manchester United spelade mot Crystal Palace vann United FA-cupen. Att vinna FA-cupen är ju sånt en gör mot Crystal Palace.

Scenerna kommer inte att vara likadana idag.