Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 49 och 50

Eftersom en längre vistelse i Manchester ställt till rapporteringen så kommer två veckors lånekoll i samma artikel.

Adnan Januzaj, Sunderland – Inledde bottenmötet med Swansea på bänken men fick komma in redan efter 55 minuter vid underläge 2-0 till förmån för Sebastian Larsson. Januzaj lyckades dock inte, likt hela Sunderland, sätta något större avtryck och Swansea kunde öka på till 3-0 innan matchen var slut. Startade sedan i mötet med Watford och spelade 80 minuter innan han blev utbytt när Sunderland skulle försvara sin 1-0 ledning. Januzaj var produktiv i matchen och låg bakom Sunderlands vinstmål.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Var inte med i truppen när Frankfurt spelade 0-0 hemma mot Hoffenheim. Var inte heller med när Frankfurt förlorade borta mot Wolfsburg med 1-0.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Fick en plats på bänken den här gången, kanske blir det till och med mer nästa gång då Wolves spelade 4-4 hemma mot Fulham. CBJ blev dock kvar på bänken matchen igenom. Var inte med i truppen när Wolves besegrade Nottingham Forest på bortaplan med 2-0.

Andreas Pereira, Granada – Spelade hela matchen när Granada lyckades knipa en poäng efter 1-1 borta mot Malaga. Granada ligger näst sist i tabellen, med endast nio inspelade poäng på 15 matcher. Pereira spelade även 90 minuter i förlustmötet med Real Sociedad. Granada förlorade med 2-0.

Dean Henderson, Grimsby – Satt som vanligt på bänken och såg sitt Grimsby släppa in ett sent mål och förlora hemma mot Portsmouth med 1-0. Förlust med 1-0 blev det även i mötet med Doncaster, Henderson kvar på bänken även då.

Joel Castro Pereira, Belenenses – Fick hålla ännu en nolla när Belenenses besegrade Maritimo med 1-0. Just 1-0 verkar vara ett gångbart resultat för Belenenses som förlorade med 1-0 i bortamötet med Pacos de Ferreira. Pereira vaktade målet i vanlig ordning.