Spelarbetyg: West Ham – Manchester United

United åkte till Londons Olympiastadion och mötte West Ham för tredje gången på knappa fem veckor. Det blev en trög matchinledning där West Ham backade hem efter ett tidigt rött kort på Feghouli. Men i andra halvlek drev United upp tempot och man säkrade tillslut en komfortabel seger efter mål av Mata och Zlatan.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

De Gea: 7

Gör en stabil insatts mellan stolparna och får även visa upp några riktigt fina klassräddningar som håller United kvar i matchen.

Valencia: 5,5

Är alltid en värdefull spelare ute på sin högerkant men mot West Ham har han djupare dalar än hans toppar är höga. Han är pigg och aktiv under första halvlek men tappar en hel del i andra. Skämskudde när han missar målchansen i 36:e.

Jones: 6

Tog plats i backlinjen istället för Bailly, som skickats till Afrikanska Mästerskapen. Inte riktigt två jämförbara spelare men Jones gör jobbet och lyckas även få en West Hamspelare utvisad tidigt i matchen.

Rojo: 6

Gör vad han ska det mesta av tiden som i dem flesta matcherna. Ingen hiss men inte heller någon diss.

Darmian: 6

Är en viktig offensiv kraft på vänsterkanten men gör även ett starkt jobb bakåt. Som vanligt tappar han emellertid fart och intensitet framåt halvtid och blir logiskt utbytt i början på andra halvlek.

Herrera: 6,5

Spelar ett mycket moget spel där han visar att han har en plan för varje ingripande han gör. Hans passningar har en tydlig adress och hans brytningar ett tydligt syfte.

Carrick: 6

Är som vanligt en viktig spelfördelare på mittfältet och hittar instick i West Hams ofta täta försvarsmur. Ser dock lite sliten ut för dagen, sviter från både förkylning och tufft matchschema.

Pogba: 6

Har svårt att komma in i matchen och blir väldigt stillastående inledningsvis. Blir dock direkt med offensiv i andra halvlek och fyller då sin tydliga funktion.

Lingard: 5,5

Är också en del i den soppan som uppstår i 36:e minuten då det borde varit mål två gånger om. Han gör i matchen en rad bra löpningar offensivt men åstadkommer väldigt lite.

Ibrahimovic: 6

Ser lite seg ut för dagen men avgör trotts allt matchen, om än i offsideposition. Han är påpassligt uppvaktad av två West Hamförsvarare och känns trängd.

Mkhitaryan: 5,5

När West Ham backar tillbaka blir det trångt på dem ytor som Armenien vill jobba på och han åstadkommer för dagen väldigt lite. Han lyckas heller inte servera sina medspelare med givande passningar och ser allmänt trött ut.

Mata: 7

Inbytt 45. Inbytt idag igen och gör det bra idag igen. Hans inhopp innebär att laget genast driver upp tempot och hans målgivande skott är kliniskt.

Rashford: 6,5

Inbytt 57. Visar idag att speltid ger resultat. Han är superb när han utmanar en mot en, analyserande i sitt spel och hans passningar har en tydlig adress.

Smalling: 6

Inbytt 64. Får ett relativt lugnt inhopp då United visar en allt större kontroll över matchen i andra halvlek. Han är en viktig spelare i luftrummet men är i övrigt ganska anonym för dagen.