Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Evra kan vara på väg tillbaka; Zlatan månadens Premier League-spelare

Är Patrice Evra på väg tillbaka till Manchester United? Ja, det är åtminstone vad Andy Mitten antyder i sin kolumn för Daily Post. Mitten har mycket god kontakt med Evra, så det kan förutsättas att det ligger något i detta.

Evra skulle möjligen kunna fungera som en mentor för Luke Shaw, ifall Shaw är villig att vandra den vägen. Vänsterbacksplatsen är för närvarande det stora problemet i United. Shaw har varit ute med skada medan varken Darmian eller Blind har imponerat. Å andra sidan sitter Evra mest på bänken i Juventus.

Den stora fördelen skulle förstås vara att Patrice Evra älskar Manchester United och att han har en utmärkt relation till Paul Pogba. En värvning av Evra skulle sannolikt också kunna verka positivt ifall United försöker värva Antoine Griezmann i sommar.

Evra själv antyder på Instagram att hans framtid är oviss.

Zlatan månadens spelare

Zlatan Ibrahimovic har utsetts till december månads bästa spelare i Premier League. Han får priset som PFA Fans’ Player of the Month. Spelarföreningen nominerade sex spelare och sedan utsågs vinnaren genom en offentlig omröstning.

Pereira tycks säga tack och hej

Det mesta tyder på att Joel Castro Pereira återvänder till Manchester United. Igår postade han på Twitter vad som förefaller vara ett tack för den här tiden-meddelande till Belenenses, klubben han har varit på lån i under hösten.

Han satt ändå på bänken när Belenenses igår spelade 2-2 mot Feirense i portugisiska ligacupen.

Phelan fick sparken

Mike Phelan har fått sparken som manager för Hull.

United överväger ung Nottinghamanfallare

Nottingham Forests unga anfallare Ben Brereton (som ska ha spelat för United tidigare) är enligt Nottingham Post aktuell för Manchester United. Brereton är 17 år gammal och har den här säsongen gjort 15 mål på 20 matcher för Nottinghams U23-lag.

Tidningen påstår att José Mourinho ska överväga ett sjusiffrigt bud. Nottingham uppges vara i behov av att sälja spelare för att balansera böckerna.

Video: Sena comebacker på Old Trafford

De kanske allra bästa segrarna kommer när laget ligger under sent i matchen. Här är några härliga exempel!