Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 1

Veckans lånekoll handlar mest om målvakter. Joel Castro Pereira har återkallats till United och Sam Johnstone har lånats ut till Aston Villa. Det är även målvakterna som utmärker sig mest i sina respektive klubbar.

Adnan Januzaj, Sunderland – Spelade hela matchen när Sunderland spelade 0-0 hemma mot Burnley i FA-cupen. Därmed väntar omspel i Burnley.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Bundesliga har fortfarande uppehåll.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte involverad i Wolves överraskande vinst borta mot Stoke i FA-cupen. Helder Costa inledde målskyttet innan Matt Doherty satte 2-0 med tio minuter kvar vilket också blev slutresultatet.

Andreas Pereira, Granada – Spelade hela matchen när Granada blev totalt överkörda av Real Madrid på bortaplan. Matchen slutade 5-0.

Dean Henderson, Grimsby – Fortsätter att spela stabilt och ännu en nolla ficade Henderson när Hartlepool United besegrades med 1-0 på bortaplan. Henderson har fått en kanonstart sedan han fått chansen i laget.

Sam Johnstone, Aston Villa – Debuterade direkt i Aston Villa-målet och hade en bra dag på jobbet trots att Villa förlorade matchen mot Tottenham i cupen med 2-0. Noterbart är att Johnstone gick in i mål istället för den före detta Unitedmålvakten Pierluigi Gollini som värvades till Aston Villa under sommaren efter två säsonger med Hellas Verona.