Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 2

I veckans lånekoll handlar det, ungefär som väntat, mest om målvakter.

Adnan Januzaj, Sunderland – Spelade hela matchen när Sunderland föll tungt hemma mot Stoke med 3-1 efter att Defoe återigen gjort Sunderlands mål. Det är inte mycket som går rätt för Sunderland just nu, Januzaj var en av lagets bättre spelare för dagen men det säger kanske inte mycket i dagens läge. Januzaj drog på sig ett gult kort på slutet.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Har fortfarande juluppehåll.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Ingen CBJ när Wolves vann derbyt mot Aston Villa med 1-0.

Andreas Pereira, Granada – Spelade hela matchen när Granada tog en poäng hemma mot Osasuna. Granada låg länge under men Kravets kvitterade i den andra halvleken, där Granada åkte på två utvisningar men lyckades ändå knipa en viktig poäng i bottenstriden. Pereira spelade till vänster som en av tre offensiva mittfältare.

Dean Henderson, Grimsby – Efter den fina starten för Henderson, där han kommit med i veckans League Two-lag två veckor i följd, och den fina formen för Grimsby kom bakslaget när Exeter vann mötet med klara 3-0. Därmed gick Exeter förbi Grimsby i tabellen i jakten om playoff-platserna. Henderson stod förstås i mål matchen igenom.

Sam Johnstone, Aston Villa – Stod hela matchen i derbyt mot Wolves där Villa förlorade med 1-0. Gollini har blivit utlånad till Atalanta och istället är det Mark Bunn, som har Premier League-erfarenhet från Blackburn och Norwich, som är reserv bakom Johnstone. Åter till matchen så stod Johnstone för ett tveksamt ingripande vid Wolves segermål, ett inlägg, förvisso ett knepigt inlägg, stötte han rakt ut till en Wolves-spelare som satte bollen i det tomma målet. Johnstone stod dock för några bra räddningar i övrigt och segern var fullt rättvis.