Reserverna: Liverpool – Man Utd 0-1

Uniteds reserver tog en viktig seger när Liverpool besegrades på Anfield. Mat Willock satte segermålet på övertid och såg till att de goda kom hem med tre poäng.

Matchen på Anfield inleddes avvaktande och den första halvleken var tämligen chansfattig där båda lagen får glädja sig åt ett stabilt försvarsspel. Liverpool verkade dock inte särskilt nöjda, och gjorde två byten till den andra halvleken.

Matchen på Anfield inleddes avvaktande och den första halvleken var tämligen chansfattig där båda lagen får glädja sig åt ett stabilt försvarsspel. Liverpool verkade dock inte särskilt nöjda, och gjorde två byten till den andra halvleken.

Det var också Liverpool som tog kommandot i den andra halvleken men Pereira agerade stabilt mellan stolparna. Pereira, som imponerat stort i Belenenses, visade gång på gång att reservligan inte är någon nivå för honom.

Matchen tog fart på riktigt när United stack upp. Sean Goss spelade fram Callum Gribbin som rann igenom och blev fälld i straffområdet med kvarten kvar. Goss stegade fram men målvakten räddade och laget saknar inte bara målskyttar utan även en säker straffskytt.

United hade inte mycket framåt men växte under den sista delen av matchen. Tuanzebe tog initiativ framåt med en lång löpning och var sedan också nära på nicka in en hörna men det var i den 93:e minuten som det hela skulle avgöras, när Sean Goss slog in en fantastiskt fin frispark där Matt Willock mötte perfekt med pannan och kunde ge United segern i slutminuterna.

Viktigt för United att ta en tung skalp borta mot sina värsta rivaler, med i princip matchens sista spark. I en annars lättglömd säsong blir detta något att minnas. En positiv sak är att fler spelare från U18 slussats in, det behövs särskilt bland de offensiva spelarna där DJ Buffonge fick chansen.

Liverpool – Manchester United 0-1 (0-0)

Uniteds mål: Willock (90)
United: J.Pereira; Riley (Kehinde 85), Tuanzebe, Poole, Mitchell; Goss, Redmond (Olosunde 56); Gribbin (Buffonge 85), Willock, Harrop; McTominay

Källa: www.manutd.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS