Resereportage: Vi kryssade oss fram, delvis med hjälp av Zlatan

En rapport från den 86:e Mussresan. Den här gången i samband med matchen mellan Manchester United och Liverpool.

Vi var 30 stycken som gjorde den 86:e resan med Muss. Fredagen bestod av restaurangbesök och avslutades med pubbesök på 57:an.

På lördagen delade vi upp oss i olika grupper, för besöka andra matcher och klubbar. Bland annat fick vi med oss Burnley, Preston och Bury.

Middagen på kvällen intogs på Little Yang Sing, som alltid är uppskattat. Efter maten besökte vi en av Manchesters minsta pubar, Hydesägda Grey Horse Inn.

Söndagen startade med frukost. Därefter tippade vi dagens match och delade ut biljetterna.

Sedan begav vi oss mot Old Trafford, där några slank in puben Bishop Blaize och några valde puben Sam Platts.

Matchen mellan United och Liverpool blev ett enda långt ställningskrig, där Liverpool intog en mycket defensivt läge. Men trots det så lyckades motståndarna göra 1-0 på straff. Men i andra halvlekens 39:e minut frälste Zlatan oss med att nicka in 1-1.

Vi kanske hade behövt en vinst för att närma oss de fyra i toppen på ligan.

Gladast efter matchen var nog Rebecca som hade fått en återbudsplats på resan och sedan kammade hem 60 pund med rätt tips på matchen. Kvällen fortsatte med pizza på Dough och sedan pubbesök, återigen på 57:an.

Ett stort tack till alla som var med på resan. Hoppas att vi ses snart igen!