Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarna tillbaks vid skolbänken; Ost; Martial till havs; Spelare tillbaks på planen

Under det senaste dygnet har Manchester United agerat reklampelare på en rad olika sätt. Ni har redan tagit del av kvartalsrapporten och konferenssamtalet med Ed Woodward. Under dagen har det även publicerats en hel uppsjö av bilder och filmklipp där United-spelarna suttit vid skolbänken i en lokal skola. Vissa elever fick även äran att besöka Aon Training Complex, där de instruerades av Juan Mata och Paul Pogba.

Juan Mata:

”Välgörenhetsarbetet som görs i Manchester är otroligt och det är alltid härligt för oss att vara involverade och delta i några former av utmaningar med barnen – vissa av barnen är till och med bättre än oss.”

Dessa bilder och filmer var bara en handfull av de som publicerats under dagen. Skolprojektet är en del av Manchester Uniteds årliga välgörenhetsarbete som numer bedrivs under hashtagen #SchoolsUnited på diverse sociala medier.

Ost

Ja, denna märkliga rubrik kom från ingenstans. Men tro det eller ej så har Zlatan Ibrahimovic och Wayne Rooney deltagit i en ostdelning. Det hela är ytterligare ett underligt reklamjippo, men för er som missat det och är intresserade av att se dessa herrar gå loss på en stor ost är detta ett klipp för er.

Martial till havs?

Medan United och spelarna kablade ut bilder när de var ute på diverse upptåg tillsammans så publicerade Anthony Martial en bild där han satt på en båt. Har fransmannen fått permission eller har relationen med José Mourinho krackelerat? Nej, det hela ska handla om en gammal bild och att han bara ville visa sin kärlek till sin flickvän. Hur som helst känns läget med Martial inte bra och vi kan bara spekulera i vad som händer bakom kulisserna, men det hela känns som en kryptisk publicering hur som helst.

https://www.instagram.com/p/BQTGqVZBjt9/?taken-by=martial_9&hl=sv

Skadeläget

Efter diverse irrelevanta nyheter övergår vi nu i viktigare saker, nämligen skadeläget. Luke Shaw som varit borta en hel del den senaste tiden tränar för fullt och bör med andra ord vara tillgänglig till helgen (om nu inte Mourinho säger något annat på presskonferensen). Frågan är bara hur aktuell han är i vår managers ögon.

Embed from Getty Images

En spelare som möjligtvis är mer aktuell är Phil Jones. Jones är även han tillbaks efter skadan han ådrog sig i 0-0-matchen mot Hull för en vecka sedan och ska enligt rykten vara aktuell för spel redan till helgen. Blir intressant att se mittbacksuppsättningen framöver då samtliga herrar på positionen nu är tillgängliga.