Video: Höjdpunkter från ligacupfinalen

Manchester United vann igår ligacupen. Detta efter 3-2 mot Southampton i finalen. United tog ledningen genom Zlatan och Lingard ökade på till 2-0 innan Gabbiadini förde Southampton till lika. Zlatan skulle dock bli stor hjälte då han nickade in 3-2 i slutskedet.

Här är höjdpunkter från matchen.

Och firandet efteråt.

Zlatans segermål var fantastiskt men hans arbete minuten före segermålet förtjänar att uppmärksammas extra.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS