Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 10

Endast två spelare som varit i gång denna vecka. Sam Johnstone fortsätter att spela bra och Andreas Pereira som fick jobba hårt mot Atletico Madrid.

Adnan Januzaj, Sunderland – Har varit spellediga denna vecka.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Var inte med i truppen när Frankfurt var helt chanslösa borta mot Bayern München. 3-0 skrevs siffrorna till. Varela är skadad igen och kommer missa resten av säsongen. En minst sagt tung säsong där skadorna avlöst varandra.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var fortsatt utanför truppen när Wolves spelade 0-0 borta mot Ipswich. Båda hans konkurrenter på vänsterbacksplatsen spelade, dock var Doherty högerback för dagen. Lambert menar på att Borthwick-Jackson måste ta för sig ännu mer än han gör på träningarna. Var inte heller med i truppen när Wolves vann med 1-0 mot Rotherham.

Andreas Pereira, Granada – Fick mestadels rikta in sig på att försvara när Granada föll hemma mot Atletico Madrid med 1-0. Pereira spelade som vänsterytter och stod för en bra defensiv insats som dock inte räckte i slutändan, när Griezmann satte segermålet med fem minuter kvar.

Sam Johnstone, Aston Villa – Efter tre raka nollor fick Johnstone till slut släppa en boll förbi sig när Tom Smith i Huddersfield satte matchens enda mål i den 69:e matchminuten. Utöver det hade Johnstone en lugn dag och spelade stabilt men var ändock chanslös på målet. Med lite flyt hade det kunnat bli den fjärde raka nollan. Johnstone får dock glädja sig åt att han och Villa höll nollan när Sheffield Wednesday besegrades med 2-0 några dagar senare.