Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Chelsea it is

Embed from Getty Images
”Du vet Zlatan, det här fingret åker in i rumpan på Azpilicueta ikväll. Lite försiktigt. Inget glidmedel dock”.
Ibrahimovic.
Rashford.
Martial.
Rooney.
Det är en skaplig matchbonus som Uniteds lönekontor kan stryka inför kvällens match på Stamford Bridge. Kvartetten ovan är avstängd och sjuk och skadad. Rooney ska tydligen än en gång ha kolliderat med allas vår Phil Jones.
Med tanke på uppställningen i Rostov häromdagen kan jag se en fembackslinje framför mig även i kväll. En fembackslinje som mosar bollar upp mot Afrotanken, som tyvärr är den mest rimliga ersättaren till den frånvarande kvartetten. Om han nu inte väljer att köra med Ashley som spets, det var ett tag sen …

DDG

Young – Bailly – Smalling – Rojo – Blind

Carrick

Mata – Pogba – Henrikh

Fellaini

Hade det varit Fergie vid rodret hade jag varit försiktigt optmist (åtminstone innerst inne). I dag är jag inte det, även om vi har en manager med enorm rutin. United har sällan varit mer nederlagstippat i en inhemsk cupmatch som de kommer att vara i dag.

Men betänk att det inte är några dussinlirare som, trots allt, ställer upp i offensiven. Det är nästan 2 miljarder i inköp, så några 0-4 på 20 minuter accepteras inte i dag heller.

Jag tror på 1-1. På riktigt.

Chelsea har redan ställt ut dojjorna.
Afrotanken is coming for them.