Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Chris Smalling återvänder skadad

Landslagsuppehållet fortsätter att skörda offer. Phil Jones hann knappt ansluta till landslagstruppen innan han som bekant bröt tån. Nu meddelar Manchester United att även Chris Smalling återvänder skadad till Manchester.

Det engelska landslaget förbereder sig som bäst inför söndagens VM-kvalmatch mot Litauen på Wembley. Truppen är åter på engelsk mark och efter fredagens pass på Tottenhams träningsanläggning kommer dystra besked för så väl Gareth Southgate som Manchester United. Chris Smalling, som startade mötet med Tyskland i veckan, återvänder skadad till Manchester.

Det finns i nuläget inga uppgifter om vilken typ av skada det rör sig om, men klart är att landslagsuppehållet kostat två mittbackar hittills. Phil Jones dras med en tåskada och får vi nu dessutom räkna bort Smalling inför lördagens möte med West Bromwich så börjar det se riktigt tunt ut i backlinjen. Southgate har kallat in Middlesbroughs Ben Gibson som ersättare för Smalling.