Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Magnus Kidell och Michael Ulander vann varsin signerad Zlatan-parfym

Det blev Magnus Kidell och Michael Ulander som vann de två signerade herrparfymerna i tävling två av tre med Zlatan Ibrahimović Parfums. Vinsten är på väg till de lyckliga vinnarna med posten.

Rätt svar på de två frågorna var:

  1. Bournemouth (var motståndare när Zlatan gjorde sitt första mål i Premier League)
  2. Zlatans egna semesterminnen, känslan av sommar och ledighet (är inspirationen” till doftserien SUPRÊME)

Ett stort grattis till Magnus och Michael! Här svarar de på några snabba frågor.

Grattis, hur känns det att kunna lukta som Zlatan?

Michael: Att vara som Zlatan är väl var och varannans stora dröm här i livet. Nu kan jag bocka av lukten så sen är det ju bara den lätta biten kvar:)

Magnus: Skulle kännas skönt att lukta som Zlatan när han klackar in avgörande i euroleague finalen på Friends.

Vi närmade oss fjärdeplatsen efter matchen mot Middlesbrough, klarar vi CL-avancemang?

Michael: Ser man på vårt oerhört tuffa spelschema resten av säsongen så krävs det en hel del av våra grabbar. Pessimistiskt lagd som jag är så tror jag det blir tufft att hamna topp 4 men jag blir väldigt gärna motbevisad! Helst på bekostnad av Liverpool :) Hoppas att en speciell svensk målspruta kommer tillbaka heltaggad efter avstängning nu. Särskilt då jag själv är på plats mot Everton :) Zlatan har ju en förmåga att höja sig brutalt i viktiga matcher och resten av matcherna är ju nästan cupfinaler i sig. Skulle det dock skita sig i ligan så har vi ju världens bästa cupcoach så det kan ju rendera i att vi trots allt fixar CL-platsen! Och det i Stockholm av alla platser.

Magnus: Jag tror och hoppas att vi kan bli trea om vi börjar bli lite mer effektiva framåt och aldrig spelar med fyra mittbackar igen.

Muss tar också tillfället i akt att tacka Amazing Brands för en väl genomförd tävling!