Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

WBA it is

Embed from Getty Images
Ni vet vilka som saknas, ni vet vilka vi möter och ni vet att det är början på en magisk april med NIO matcher.
Men ni vet inte att vi hämtar tre pinnar mot WBA i morgon. Det vet inte jag heller. Efter ett sånt här uppehåll, som dessutom inneburit ytterligare skador och spelare som rest över halva jordklotet, är det omöjligt att sia om vilket United vi får se på Old Trafford i morgon. Både spelarmässigt och spelmässigt.
Jag är beredd på allt. Allt från dunderutspelning till Dödgrävardöden i grytan.
Trots de många frånvarande är det idel landslagsmän (eller ex-diton) som Mourinho (jag har inte kommit på efter snart en hel säsong vad jag ska kalla honom) har tillgängliga att stoppa ned i tombolan. Och nu vore det bara tramsigt med 5 där bak, men jag skjuter inga grannkatter om det trots allt blir så han formerar elvan.
Jag gör det inte i alla fall.

DDG

Valencia – Bailly – Marcos – Blind

Michael – Marouane

Mkhitaryan – Mata – Martial

Marcus

Inga som helst konstigheter, va? Förutom det lilla aber vi traditionsenligt stoppar in för en viss spelare. Men vad gör man? Schweini ska vinna VM åt Chicago, Herrera är utsatt för en konspiration och PP har tagit en tillfällig tur till rehabrummet.

Hur det går?

Darren Fletcher kommer att få stående ovationer och WBA kommer att göra mål. Mer säger jag inte.

Jag avkräver dock United en vinst lika mycket som jag avkräver internet att leverera sändningen.