Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 13

Förra veckans lånekoll utgick på grund av landslagsuppehåll. Men nu är den tillbaka med ännu en hållen nolla för Sam Johnstone och dessutom en assist!

Adnan Januzaj, Sunderland – Spelade 70 minuter innan han blev utbytt när Sunderland förlorade borta mot Watford med 1-0. Januzaj fick förmodligen Sunderlands bästa målchans, men lyckades inte förvalta chansen.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var förstås inte med i truppen, men Wolves vann hemmamatchen mot Cardiff med 3-1.

Andreas Pereira, Granada – Spelade hela matchen när Granada, som väntat, förlorade hemma mot Barcelona. Matchen slutade 4-1 till gästerna men Granada störde lite och hade 1-1 ganska länge.

Sam Johnstone, Aston Villa – Fortsätter att vara bra i Villa. Höll nollan på nytt när Norwich besegrades med 2-0 och Villa är just nu inne i en jättebra period där man vunnit sex av de sju senaste matcherna och där Johnstone hållit nollan i de sex matcherna. Stod för ännu en stabil insats och dessutom en assist till ett av målen: