Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Nytt fyraårskontrakt till Jesse Lingard

Embed from Getty Images

Manchester United har precis bekräftat att Jesse Lingard har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Kontraktet är på fyra år med en option på ytterligare ett år.

Lingard, som debuterade under Louis van Gaal, har hittills gjort 70 matcher och elva mål för United. Mest minnesvärt är att han gjorde mål både i FA-cupfinalen förra året och i ligacupfinalen i år.

Sky Sports, Times och BBC är överens om att kontraktet är värt 100 000 pund i veckan.

Jesse Lingard:

Manchester United har alltid varit en stor del i mitt liv. Jag har varit i klubben sedan sju års ålder och jag känner en fantastisk stolthet varje gång jag drar på mig tröjan. Att ha gjort mål i två cupfinaler för min pojkklubb var otroligt stolta ögonblick för mig och min familj.

Som ett lag har vi redan vunnit en stor titel den här säsongen och jag ser fram emot att hjälpa oss vinna många till under den här fantastiska managern. Jag skulle vilja säga ett särskilt tack till fansen för det fantastiska stöd som de alltid har gett mig och laget.

José Mourinho:

Jesse har varit i klubben sedan sju års ålder. Han har en bra intelligens som, när den kombineras med hans energi och förmåga, ger en spelare med en fantastisk framtid för sig. Jesse är populär i truppen och jag är jätteglad att han har skrivit på ett nytt kontrakt.