Tävla med Muss och Zlatan Ibrahimović Parfums – vinn en signerad ask av damdoften SUPRÊME Pour Femme

I ett samarbete mellan Muss och Amazing Brands erbjuder vi våra medlemmar att vara med och tävla om två signerade askar av damdoften SUPRÊME Pour Femme från Zlatan Ibrahimović Parfums. Två vinnare får varsin Zlatan-signerad parfymask.

SUPRÊME Pour Femme andas feminin attityd, elegans och sportig fräschhet. Ljusa gröna och blommiga toner ger en känsla av frihet och briljans.

De första noterna som friskar upp dina sinnen är pärlande citrus och fruktiga toner av grön mandarin och rosépeppar. Därefter framträder blommig vårpion tillsammans med grönt te. Uppiggande vetiver stannar kvar hela dagen. Alla råvaror i SUPRÊME Pour Femme är noggrant utvalda och av absolut högsta kvalitet.

Hitta en återförsäljare »

Foto: Oliver Knauer

Tävling

För att tävla behöver du kunna svaret på följande frågor:

  1. Vilka italienska klubbera har Zlatan spelat för?
  2. Vilka är de tre första noterna som framträder i SUPRÊME Pour Femme?

Hur deltar jag i tävlingen?

Skicka e-post med fullständigt namn, medlemsnummer och svar på ovanstående frågor till marknad@muss.se.

Foto: Oliver Knauer

Tävlingsinformation och regler

Tävlingen är öppen till och med den 30 april 2017. Vinnarna meddelas per e-post och på muss.se veckan efter tävlingens slutdatum. Varje enskild medlem får delta med ett tävlingsbidrag. Vinnaren lottas fram bland de medlemmar som har svarat rätt på båda frågorna och svarat inom tävlingsperioden.

Vinnaren måste ha svensk postadress. Priset kan inte bytas mot pengar. Resultatet i tävlingen kan inte överklagas. Styrelseledamöter i Muss styrelse får inte delta i tävlingen.

Om doftserien SUPRÊME

Doftserien SUPRÊME är Zlatan andra lanseringen under varumärket Zlatan Ibrahimović Parfums. Känslan och inspirationen till den andra doftserien kommer från ett av Zlatans egna semesterminnen. SUPRÊME är känslan av sommar och ledighet. För Zlatan är SUPRÊME semester, barfota i sanden, hår som fladdrar i vinden, ledighet med familjen, vänner. SUPRÊME är det samma som avkoppling, frihet och kravlöshet.

SUPRÊME finns både för honom och henne.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS