Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 16

Varela skadefri igen och Johnstone höll nollan i derbyt. Häng med i veckans lånekoll.

Adnan Januzaj, Sunderland – Har varit spellediga denna vecka.

Cameron Borthwick-Jackson, Wolverhampton – Var inte med i truppen när Wolves lite överraskande besegrade Leeds på bortaplan med 1-0. Var inte heller med i truppen när Wolves spelade 0-0 mot Blackburn, dock skadade sig vänsterbacken Matt Doherty. Kanske, kanske öppnar för en plats i truppen…

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Var tillbaka efter lång skadefrånvaro. Varela fick dock sitta kvar på bänken hela matchen och se på när Frankfurt vann hemma mot Augsburg med 3-1.

Andreas Pereira, Granada – Spelade hela matchen när Granada föll borta mot Sevilla med 2-0. Pereira spelade som en 10:a bakom strikern och det enda noterbara från den matchen var att Pereira drog på sig ett gult kort. För Granadas del ser det mörkt ut, laget har sju poäng upp till säker mark och kommer med all sannolikhet att åka ur La Liga.

Sam Johnstone, Aston Villa – Fick släppa tre bollar förbi sig igen när Fulham på bortaplan blev för svåra. Fulham har nått en formtopp under andra halvan av säsongen och kommer sannolikt få kvala till Premier League. Villa åkte på en tidig utvisning men låg redan under med 1-0 då. Johnstone stod för ett flertalet bra räddningar men fick alltså släppa förbi tre bollar ändå. Desto lugnare fick Johnstone det i derbyt hemma mot Birmingham. Aston Villa vann matchen med 1-0 och Johnstone behövde endast göra en räddning på hela matchen.