Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tweets och sånt: En boll på ett snöre

Det har gått alldeles för lång tid sedan den här kolumnen syntes till. Men nu är det dags för comeback och vi börjar någon gång i mitten på mars, då Michael Carrick tog med sig ett snöre till träningsanläggningen.

Carrick vet att vakta sina ord när han pratar offentligt. Alla är inte lika smidiga. Den ghananska anfallaren Mohammed Anas sov nog när det skulle medietränas.

”Jag uppskattar min fru,” förklarade Anas. Inga konstigheter så långt. Men fortsättningen ”och min flickvän” var inte det smartaste som sagts i teve.

I England producerades en dokumentär om ryska huliganer. Det uppskattades inte av ryska huliganer.

Antonio Valencia och Marouane Fellaini är bästisar. I alla fall när Valencia utnyttjar Víctor Valdés misstag. Kanske var Fellaini och Valdés inte bästisar?

På Eurosport fortsätter Kungen att dominera.

Manchester United monterade en kamera och snabbspolade för att leverera en matchdag på 47 sekunder.

José Mourinho gjorde sin grej när Middlesbrough besegrades.

Senare visade han att gillar Uniteds sponsorer.

Paul McGuinness postade en bild från Uniteds spelarbuss.

Den 1 april är det legitimt att luras. När Barnsley twittrade om att matchen var pausad för att det hade kastats in en gris på planen var det emellertid inget lurendrejeri. De gör fotboll annorlunda i Yorkshire.

Diego, wo-oh,
Diego, wo-oh,
He comes from Uruguay,
He made the Scousers cry.

Manchester Uniteds supportrar var på humör när Sunderland besegrades. José Mourinho hade emellertid vissa problem med att förstå vem den där Diego är. Tack och lov gav han nytt kontrakt till Michael Carrick i somras och Carrick visade prov på lysande pedagogik.

Vi minns när Sir Alex Ferguson blev vettskrämd av en ballong. Att se Phil Neville bli skrämd av en sprinkler är inte på samma nivå. Men nästan.

Marcus Rashford hade en dröm när han var elva år gammal.

Så blev Tony Adams manager för Granada. Hans lag har tre förluster, noll gjorda mål och sju insläppta på tre matcher.

En undrar varför.

Innan Marcos Rojo blev skadad tog han hand om Diego Costa.

Även Paul Pogba ville sparka på Diego Costa. Sånt uppskattas.

Så meddelades det att Viva John Terry ska lämna Chelsea efter säsongen. Dan Levene‏ hade därefter otur när han tänkte.

Det där var för nio dagar sedan. Jag kan fortfarande inte smälta det. Hört talats om Ryan Giggs? Eller Paul Scholes? Kanske Gary Neville?

Detaljer som att Terry faktiskt har spelat för Nottingham ska vi förstås strunta i. För som vi alla vet så är Nottingham ingen engelsk klubb.

Den 18 april var Chris Smalling bäst på Twitter. För ert eget bästa uppmanar jag er att inte kolla på det revolutionerande klippet i mer än 24 timmar.

Uefa Europa League gjorde sin grej.

Så var det den där supportern som ville bli fotograferad med Chicago Fires stjärnor. Bastian Schweinsteiger fick rycka in som fotograf.

Antonio Conte är manager för Chelsea. Ni vet Chelsea, den där fina lilla klubben som slåss mot giganternas plånböcker.

Som vanligt ett gäng på svenska.

Allra sist applåderar vi den förre Liverpoolspelaren Christian Benteke som nu har gjort fler Premier League-mål på Anfield mot Liverpool än för Liverpool.